O nama

Visoki standardi kojih se s ponosom pridržavamo postavilo nas je u poziciju jedne od vodećih tvrtki koje se bave pružanjem usluga tehničkih ispitivanja i analize odnosno djelatnošću Zaštite na radu, Zaštite od požara, Zaštite okoliša, Ispitivanjem strojeva, uređaja, radne opreme i instalacija u EX izvedbi itd.

Mi smo tvrtka koja djeluje bez „zidova i ograda“ u kojoj radimo kao kohezivna jedinica i veliki značaj pridodajemo zajedničkom znanju, zajedničkim sustavima i bezuvjetnim timskim radom.

U svemu što radimo, pridržavamo se načela "svi prenosite znanje, svi učite".

Beskompromisni smo u predanosti zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika, naših kooperanata, naših klijenata i zajednice općenito. Neprestano ćemo nastojati unaprijediti svoje procese, pokazati vodstvo i promicati sveobuhvatnu sigurnost na radu.

Abeceda zaštite d.o.o. nastoji postići najviši standard zdravstvenih i sigurnosnih performansi u svim uslugama i radnim aktivnostima s kojima se svakodnevno susreće prilikom rada sa svojim strankama i poslovnim partnerima.

Učinkovito upravljanje zdravljem i sigurnošću, bitan je i integralan dio u cjelokupnom poslovanju tvrtke i uspjehu svih koji su ikada surađivali sa nama.

Primjenom temeljnih elemenata sustavnog pristupa sigurnosti, svi naši djelatnici i članovi uprave društva koriste sigurne i zdrave radne uvjete. Naš fokus na sigurnost, međutim, dosiže daleko više od same zaštite interesa naših zaposlenika. Između ostalog u svakom trenutku pokušavamo ugoditi našim klijentima i zajednicama u kojima živimo i radimo.

Naši izvrsni stručnjaci iz različitih područja (strojarstvo, sigurnost, elektrotehnika, kemijsko inženjerstvo i sl.) pretvaraju svoj svakodnevni rad i trud u smanjenje moguće razine rizika za svakog našeg klijenta, odnosno indirektno smanjuju razinu odgovornosti iz čega u konačnici proizlazi smanjenje neželjenih troškova i mogućih neželjenih posljedica.

Inzistiramo na suradnji s klijentima i svim ostalim dionicima kako bismo osigurali podršku njihovim jedinstvenim sigurnosnim zahtjevima. To uključuje i pronalaženje rješenja u budućnosti glede sigurnosti kako bi ga ugradili na dugi rok, podrazumijevajući sigurnost i zaštitu zdravlja na radu kao našu trajnu misiju.

Program osposobljavanja naših zaposlenika ustrajan je na tome da se angažiraju i uključe u sve aspekte zdravlja i sigurnosti na svim područjima, aktivnostima i disciplinama.

Svaka razina upravljanja u našoj tvrtki ukazuje na sigurnost pri radu, osigurava sigurnu radnu okolinu i promovira sigurnost kao vrijednost.

Abeceda zaštite d.o.o. potiče proaktivan pristup zdravlju i sigurnosti na radu.

Nadalje, važno je napomenuti da primjenom temeljnih pojmova sustavnog pristupa sigurnosti, naši zaposlenici i članovi uprave društva uživaju sigurne i zdravstvene uvjete rada.

Ustrajni smo na predanosti poboljšanju zdravlja i sigurnosti poduzeća i raznih projekta, ne samo kroz smanjenje incidenata, nego i kroz uvođenje, primjenu, usklađenost i kontinuirano poboljšanje upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.

Dok primjenjujemo naučene lekcije, primjenjujemo i najbolju praksu diljem Republike Hrvatske, obavještavamo i obrazujemo svoje zaposlenike kako bismo osigurali dosljedan pristup i sigurno i zdravo radno okruženje u svim segmentima tijekom planiranja, upravljanja i izvršavanja našeg rada.

Naša pravila i postupci kontinuirano se pregledavaju i ažuriraju i uvijek su dostupni. Kao i u svim vitalnim aspektima našeg poslovanja, naši lideri su snažno uključeni u naš zdravstveni i sigurnosni program/uslugu, pružajući vodstvo potrebno za uključivanje naših ljudi u promociju i postizanje naših sigurnosnih performansi.

Predani smo pružanju sigurne i zdrave radne sredine za sve zaposlenike. U svakom trenutku osiguravamo da naš rad ne utječe negativno na zdravlje ili sigurnost drugih. Moralna je obveza i zdrava poslovna praksa kako bi se spriječile ozljede na radu ili svaki nepovoljan događaj vezan uz sigurnost na radu. Hvalimo inovativnost u našem pristupu projektima, ali postavljamo granice na kvalitetu i sigurnost.

„Povjerenje se stvara osjećajem sigurnosti“

 

Vladimir Đurovski dipl.ing.

Član uprave/Direktor Abeceda zaštite d.o.o.

Kontaktirajte nas